De hoogst beoordeelde

Bekijk alle transformaties en reviews van al mijn studenten op deze pagina

9000+

Uren Aan Expertise

70+

Transformaties

7+

Jaar Ervaring

5+

Sterren op Google

“Ieder lichaam is anders, maar mijn resultaten zijn consistent

Bekijk de transformaties van mijn coaching studenten:

Danique

- 4 KG
Dankzij Jacco heb ik al mega veel progressie mogen maken! Door hem ben ik veel vetmassa verloren en aangekomen in spiermassa!

vrouw

vrouw

Shirley

-21KG
Op de foto links woog ik 82,5kg.

vrouw

vrouw

Kayleigh

-20KG
Door Corona hadden wij onze bruiloft uitgesteld naar september 2022.

vrouw

vrouw

Jill

-5KG
In november 2021 kwam ik online bij Jacco terecht. Na wat heen en weer mailen en bel contact hebben wij een afspraak gemaakt. Tijdens de intake maakten wij een plan van aanpak.

vrouw

vrouw

Stefanie

- 10 kg
Ondanks dat ik Jacco nog nooit heb gezien heb ik het idee dat hij precies weet wat ik nodig heb kwa voeding en sport en weet hij mij op de juiste manier te motiveren

vrouw

vrouw

“Ieder lichaam is anders, maar mijn resultaten zijn consistent

Bekijk de transformaties van mijn coaching studenten:

REVIEWS

Hoe effectief is mijn coaching?

Hele prettige samenwerking! Toont interesse in jou als persoon en neemt daar ook alle tijd voor. Zowel op het gebied van voeding als op trainingsgebied! Heldere werkwijze en probeert je aan alle kanten te ondersteunen. Daarbij laat die gewoon zien dat een combinatie tussen genieten en hard trainen mogelijk is!

Roy

11 maanden geleden

I've been training with Jacco for a year. not only was he able to please me working with weights but I lost 5 kg and found myself in excellent shape. highly recommend you try a lesson of him!

Maria Luigia D'Angelo

een jaar geleden

Train al langere tijd bij Verheul Coaching. Jacco is een topper! Echt een gepassioneerde vakman. Goede schema's en super begeleiding.

Peter van der Sterre

5 uur geleden

Top coach, mega tevreden

Kim’s Verhuur

6 maanden geleden

Goede en gezellige sport lessen 💪🏻

Alex Jansen

5 maanden geleden

Eerlijke check ins, perfecte schema’s en altijd klaar om te helpen

Mike Pattijn

8 maanden geleden

Super fijne coach, geeft goed advies en geeft echt om het welzijn en de groei van zijn sporters!

Julia Goes

een jaar geleden

Gemotiveerde trainer! Zorgt dat je met je trainingen en voeding ook echt verder komt! Besteed ook echt goed aandacht aan je

Berend van weelden

11 maanden geleden

Goede, fijne en persoonlijke begeleiding met sporten en voeding. Helpt je om je doelen te bereiken en geeft net die ene zet wanneer je het even nodig hebt ;)

Bo Veelenturf

een jaar geleden

Hele prettige samenwerking! Toont interesse in jou als persoon en neemt daar ook alle tijd voor. Zowel op het gebied van voeding als op trainingsgebied! Heldere werkwijze en probeert je aan alle kanten te ondersteunen. Daarbij laat die gewoon zien dat een combinatie tussen genieten en hard trainen mogelijk is!

Roy Eissens

11 maanden geleden

Dankzij Jacco heb ik al mega veel progressie mogen maken! Door hem ben ik veel vet verloren en veel spier aangekomen, echt een topper!

Danique Gravekamp

een jaar geleden

Super fijne pt, goede begeleiding en flexibel. Er is genoeg ervaring in huis met als extra de benodigde tips en tricks

Carpe Hortus

4 maanden geleden

Na een blessure ben ik door de hulp van Jacco sporten weer leuk gaan vinden. Hij is erg betrokken en pusht je op de goede manier om je doelen te behalen!

Femke Frowijn

een jaar geleden

Aanrader!! Jacco heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en dat merk je in alles! Met zijn (onderscheidende) apparaten weet hij je optimaal uit te dagen!

yvonne vermeulen

10 maanden geleden

Zoek je een goeie coach? Jacco is your guy! Super goed advies omtrent Afvallen en spier groei. Zeker een aanrader!!!!!

Gerben Belo

11 maanden geleden

Volg nu al ruim een jaar pt bij jacco en ben nog steeds super blij. Leuk om via hem plezier te halen uit het sporten & resultaat te zien. Bedankt jacco voor de gezelligheid

Eva Van alphen

een jaar geleden

Goede begeleiding, fijne coach.. Luistert naar je.. Altijd bereikbaar voor vragen.. Een echte aanrader.. Jacco is een topper.. Reageren

Martine Klaster

5 maanden geleden

Nu al een jaar met Jacco aan het trainen en al 15kg afgevallen! Hij weet goed waar hij het over heeft en zal je altijd tot het uiterste pushen.

kayleigh binnendijk

een jaar geleden

De pt lessen bij Jacco zijn een mooie aanvulling op mijn wekelijkse training. Iedere week doet hij mij weer tot het uiterste drijven om mijn doelstellingen te behalen.

Steven Riemslag

een jaar geleden

Super fijne Personal Training!!!!, Altijd een goed benut UUR met de juiste oefeningen Hard gewerkt voor wat je nu allemaal hebt bereikt !! Ga zo door Maat💪

Wouter Belo

5 maanden geleden

Echt top! Train nu alweer bijna een jaar bij Jacco. Super leuke gast. Hij helpt echt goed met trainen en een persoonlijk eetschema. Ik zie ook snel al resultaat. Hij weet me te motiveren en ook heel fijn: hij heeft een eigen PT ruimte. Dus je kunt rustig trainen en hebt alle aandacht.

Brit Rietveld

een jaar geleden

Jacco is een echt een goede coach die geïnteresseerd is in zijn klanten. Hij maakt ook goede schema’s (op maat) om lekker van te groeien 💪🏼💪🏼. Hij motiveert je ook echt goed! Zeker aan te raden!!

Sander Belo

11 maanden geleden

Jacco is een hele fijne trainer. Serieus, aardig, direct en met veel kennis. Hij helpt en geeft tips waar nodig. Samen trainen is gezellig maar ook afzien. Ik zou hem zeker aanraden!

Manja Bindels

een jaar geleden

Met Behulp van Jacco 17 kilo vetmassa afgevallen. En stabiel gebleven. Jacco helpt mij niet alleen goed met trainen maar heeft mij ook veel geholpen met mijn eetpatroon waar ik dagelijks nog profijt van heb. Ik ga elke week met een voldaan gevoel de deur uit. Dankjewel Jacco!

Shirley Heeren

een jaar geleden

Jacco heeft verstand van zaken en weet waar hij over praat. Neemt de tijd en aandacht om doelen te bereiken en grenzen te verleggen. Maakt passende sport-en voedingsschema’s om een gezonde levensstijl te creëren en vol te houden!

Renate Van Schaik

11 maanden geleden

Verheul Coaching met Jacco Verheul als personal trainer is een echte aanrader! Zo hoort personal training te zijn. Jacco neemt de tijd voor je en gaat uitgebreid met je zitten om jouw trainingsschema en voedingsschema samen te stellen. En niet geheel onbelangrijk: dit is op basis van jouw wensen en behoeften. Kortom: Verheul Coaching is van een grote toegevoegde waarde.

Aron Streng

een jaar geleden

Mijn ervaring bij Verheul coaching is top. Met behulp van Jacco maar liefst 15 kilo afgevallen. Nieuwe sport schema’s hulp met voeding en Jacco neemt ook de tijd voor je. Geen vraag is te veel en je merkt aan alles dat dit zijn passie is. Aanrader!

M Boekhorst

een jaar geleden

6 maanden geleden begon ik bij Jacco en geen moment spijt gehad. We kregen snel een klik en sindsdien heb ik serieuze resultaten behaald. Jacco is een ongelooflijk aardige gozer, maar naast dat is hij ontzettend motiverend en zorgt hij ervoor dat je door blijft gaan waar je normaal zou stoppen. 100% een aanrader!

Stan

4 maanden geleden

Momenteel meer dan 2 maanden actief bij Jacco Verheul. Goede begeleiding en voedingsadvies waarmee ik een mooie start gemaakt heb. Een echte aanrader!

Marco op't Landt

6 maanden geleden

Super fijne coach! Luisterde goed en is heel flexibel in het aanpassen van jou sport schema als iets net anders moet. Beschikt over veel kennis en legt alles goed uit. Jacco is altijd bereikbaar en een professionele coach om mee samen te werken!

Ariatna Regales

10 maanden geleden

Jacco is een betrokken coach die mensen heel erg graag wilt helpen. Hij heeft passie voor zijn werk en dit straalt hij ook uit. Voor mij persoonlijk werkt dit erg motiverend. Dit maakt het namelijk voor klanten ook ontzettend leuk om bij hem te trainen. Ik train zelf al een jaar of 6 en ervaar zijn coaching echt als ontzettend prettig. Dankzij Jacco haal ik mijn doelen. Dankjewel!

Anne Sarina

een jaar geleden

Jacco is een fijne coach die je zal blijven motiveren om je doelen te behalen. Je staat er niet alleen voor, want Jacco is erg betrokken. Met behulp van de wekelijkse PT les, voeding- en trainingsschema’s (op maat) maak ik eindelijk stappen. Met dank aan Jacco die er op een positieve en gezellige manier bij helpt!

Rosanne Mataw

8 maanden geleden

Ik ben nu een half jaartje bezig bij Jacco en kan met een glimlach op mijn gezicht zeggen dat hij een erg fijne coach is, helpt je goed en motiveert je zowel binnen als buiten de training! Stelt je doelen bij waar nodig bij zowel je training als voedingsschema. Dus om je juiste doelen te bereiken en daar nog een aantal stappen voorbij ga gaan zou ik iedereen aanraden niet langer te wachten en ervoor te gaan bij deze topper! Groetjes Stef

Stefanie Ingelse

een jaar geleden

Ik ben heel blij dat ik gestart bent bij Jacco! Ik had al 2 jaar train ervaring alleen het eten was mijn grote valkuil. Ik wou toch een stuk droger worden en Jacco helpt hier heel goed bij. Zijn kennis is insane en kan elk moment van de dag terecht voor vragen. Daarnaast motiveert die je ook en zit die je strak op de huid tijdens je traject om je scherp te houden. Dit stimuleert het resultaat alleen maar meer ✅🔥

Kenan Cetinkaya

een maanden geleden

Mijn ervaring met Verheul Coaching met Jacco Verheul als personal coach is positief! Samen met Jacco aan de slag gegaan met een voedings- en trainingsschema om zo mijn doelen te behalen. Alle wensen en aanpassingen zijn bespreekbaar, hij denkt erg goed met je mee. Zeker een aanrader als je aan de slag wilt met een personal trainer en zelf hard wilt werken voor je (fitness)doelen!

Anne van Meurs

8 maanden geleden

Top coach!!!. Door hem heb ik geleerd wat afvallen is. Ben begonnen in februari 2023 en ben nu 15kg kwijt. Hij motiveert je ook heel erg en je kan altijd bij hem terecht als je ergens tegen aan loopt.

Daan Heuvel

4 maanden geleden

Jacco is als coach ontzettend betrokken en altijd beschikbaar. Hij is meegaand, begripvol maar ook streng wanneer nodig. Daarnaast is het niet alleen coaching op het fysieke- maar ook het mentale vlak. Jacco heeft ontzettend veel kennis en deelt dit ook, op mijn ‘aanvraag’, met mij. Zo leer ik steeds meer ook inhoudelijk over fitness.

Lynn Kerkenaar

6 maanden geleden

Nu 3 maanden bezig met sporten en voeding onder begeleiding van online coaching door Jacco! (Met nu al super mooi resultaat!) Hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Wanneer ik vragen heb over mijn sport of voedingsschema kan ik Jacco heel makkelijk bereiken over de app en krijg hier snel reactie op. Ondanks dat ik Jacco nog nooit heb gezien heb ik het idee dat hij precies weet wat ik nodig heb kwa voeding en sport en weet hij mij op de juiste manier te motiveren 💪🏻 Na de 3 maanden besloten om nog 3 maanden verder te gaan met de coaching van Jacco en nog meer mooie doelen te bereiken!

Stefanie J

8 maanden geleden

Ik train nu bijna 2 maanden met Jacco, en vanaf dag 1 naar mijn zin gehad. Goede uitleg gekregen aan het begin over hoe ik de apparaten moest gebruiken. Jacco volgt mij naast de keren bij hem ook de andere keren door de week en dat werkt bij mij erg goed. Aanrader voor de mensen die opzoek zijn naar een personal trainer!

Pieter Cazemier

8 maanden geleden

Sinds enkele maanden train ik bij Jacco. Hij heeft voor mij een trainingsschema en voedingsschema gemaakt. Het trainingsschema zit goed in elkaar en is makkelijk bij te houden. Het voedingsschema is ook makkelijk om te volgen. In het verleden had ik wel eens schema's waar eten op stond waar ik totaal geen zin in had. De schema's van Jacco zijn echt top. Het eten bepaal je zelf en hij geeft aan hoeveel je ervan mag eten. Hierdoor is het een stuk makkelijker vol te houden. Ik behaalde al binnen no time mooi resultaat. Ook al Personal trainer is Jacco zeker aan te raden. Tussen de gezellige gesprekken door die ik met hem heb zorgt hij wel dat ik flink aan de bak moet en pusht hij mij elke training weer een stapje verder! Kortom op alle vlakken is Verheul Coaching aan te raden.

Victor Huber

8 maanden geleden

Sinds paar maanden train ik bij Jacco. 1 op 1 PT, 1x pw, zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt. In een korte tijd een veel sterker lichaam mogen krijgen. Een schema waarmee je je doelen kan behalen en naar toe kan werken. Echt top! Je bent nog niet van me af Jacco 😉

Monique Scholman

5 maanden geleden

Momenteel zit in in week 5 van de online coaching. Het contact via whatsapp verloopt super, snelle uitgebreide antwoorden. Het veelvoudig filmen van mijn workouts zorgt ervoor dat mijn uitvoeringen steeds beter worden omdat Jacco hier goed naar kijkt en met de juiste feedback komt. Zelf train ik al 5/6 jaar en vond ik het leuk om het met voeding wat serieuzer te gaan doen. Dat verschil komt nu al goed zichtbaar. Ik was eerst wat sceptisch over mijn trainingschema maar dit bevalt zeker goed. Je voedingschema kan je zelf samenstellen uit eem excel bestand met 1200 kolommen! Voor elke persoon zit er dus wat tussen om zowel gezond als ook lekker te eten. Goede combinatie om dit langdurig te blijven doen, zonder het idee te hebben dat je vreemde eet verplichtingen hebt.

Rik Ecom

6 maanden geleden

Ik ben super tevreden over Jacco. Wat we nu in nog geen 3 maanden hebben bereikt had ik nooit alleen kunnen doen. Blijf voorlopig klant bij Jacco. 👌 …

Nigel Maquelin

een week geleden

Top trainer. Ga al een aantal jaar bij Jacco voor PT. Helemaal top. Ook fijn dat hij een eigen studio heeft. Dus je bent echt alleen met hem (en mijn duo voor de duo training) dus geen andere sporters. Waardoor er echt alle aandacht is. Er staan ook veel verschillende machines waardoor je goed full body workouts kan doen. Helemaal top!

Brit Rietveld-Harnisch

2 maanden geleden

Jacco heeft mij enorm geholpen om het sporten weer op te pakken en het ook oprecht leuk te gaan vinden. Hij motiveert, is positief en houdt contact met je buiten de training om. Superfijn dus om zo’n coach te hebben. Daarnaast is het altijd gezellig om met Jacco te trainen!

Kaylee Koster

een week geleden

I've been training with Jacco for a year. not only was he able to please me working with weights but I lost 5 kg and found myself in excellent shape. highly recommend you try a lesson of him!

Maria Luigia D'Angelo

een jaar geleden

Waar ben jij naar op zoek?

KIES JE COACHING CATEGORIE

Klik op de categorie pakketten die jij wilt bekijken om meer informatie te krijgen over de prijzen en duur

Alle pakketten geven je dezelfde kwaliteit, het is de consistentie en duur die je de resultaten geeft

MANNEN ONLINE

Tijd om de krijger in jezelf te ontwaken en het droomlichaam te bereiken doormiddel van krachttraining en een clean voedingsschema

VROUWEN 
ONLINE

Wil je een geweldig en onweerstaanbaar vrouwenlichaam bouwen? Krijg mijn persoonlijke advies en begeleiding bij je voeding en training voor fenomenale resultaten

PERSONAL 
TRAINING

Kom langs op locatie en word door mij persoonlijk getraind en begeleid, daarnaast ontvang je alle voordelen van online coaching

DUO TRAINING

Tijd om de krijger in jezelf te ontwaken en het droomlichaam te bereiken doormiddel van krachttraining en een clean voedingsschema

Plan direct je gratis intake gesprek met mij.

LEVEL UP

Boek hieronder een gesprek in met mij voor jouw gratis intake. Wij kijken samen waar je nu staat, waar je heen wilt en wat de meest effectieve manier is om daar te komen.